[ŽT] Žiauru. „Juos tiesiog daužė. Jie griuvo, vadas šaukė: sužeistųjų nelieskite, mes paliekame visus!“ (Video)  ()

Rusijos kariuomenė Ukrainoje sėkmingai paneigia propagandinį mitą, kad rusai savų nepalieka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė Ukrainoje paneigia propagandinį mitą, kad rusai savų nepalieka. Okupacinės kariuomenės vadai duoda įsakymą neteikti pagalbos mūšyje sužeistiesiems ir palikti juos apšaudymo vietoje.

Rusijos kariškio ir jo žmonos pokalbyje, kurį perklausė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos direkcija, paaiškėjo, kad okupantai karo zonoje įformino naują valiutą – degtinę.

„Visi užsisako degtinės. Atsiunčia po 2 - 1,5 - 3 litrus. Čia degtinė yra valiuta, o ne pinigai“, – pasakoja užpuolikas.

Iš žmonos sužinojęs apie Belgorodo apšaudymą, jis pasakė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos nuolat apšaudo Rusijos armijos pozicijas, nes žino visas koordinates.

„Paukščiukai skraido tiesiai virš mūsų. Vis filmuoja, vis fotografuoja, viską mato... Mano nuomone, jie jau mus visus pažįsta iš matymo“, – skundėsi okupantas.

 

Anot jo, įsibrovėliai taip pat paleidžia savo dronus, tačiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijose nieko nemato.

Be to, instruktoriai, apmokantys Rusijos armijos kariuomenę suteikti sau pagalbą, atvirai prisipažįsta, kad užpuolikai yra „ruošiami mėsai“: „Vaikinai mums pasakoja, kad atakos metu juos tiesiog daužė, jie griūvo, o vadas šaukė: sužeistųjų nelieskite, mes paliekame visus! Bėgame toliau, prie nieko nesiartinkite!

Užpuolikas taip pat pripažino, kad rusai gaudo vietos gyventojus, kurie, kaip įtariama, dirba Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Vadai duoda įsakymą sušaudyti ukrainiečius ir sugriauti jų namus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: