[ŽT] N-18! Kadyroviečiams šokas. Skelbia šiurpius kadrus, ką padarė HIMARS (Video)  ()

Vaizdo įrašą internete paskelbė Ukrainos tinklaraštininkas Serhijus Sternenko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kadyroviečiai“ ir toliau „kovoja“ tik socialiniuose tinkluose. Vienas iš šių vadų socialiniame tinkle pasidalijo filmuota medžiaga, rodančia sėkmingo HIMARS veikimo pasekmes.

Vaizdo įrašą internete paskelbė paskelbė Ukrainos tinklaraštininkas Serhijus Sternenko. Po sėkmingos ukrainiečių atakos, „kadyroviečiai“ net negalėjo suskaičiuoti žuvusiųjų, praneša „24 kanal“.

„Kadyroviečiai“ verkšlena dėl sugriautų „namų“

Smūgio pasekmių vaizdo įrašą nufilmavo „kadyroviečių“ vadas. Jis vaikščiojo po teritoriją, kurioje okupantai buvo įsirengę sau bazę, ir rodė, kas iš jos liko. „Tiktok-karių“ herojus, vaikščiodamas po teritoriją, parodė mažiausiai 5 žuvusius užpuolikus. Tačiau „broliai“ jam nerūpėjo tiek, kiek sugriautas „namas“, kuriame vietoje durų – dušo užuolaida.

„Ir mano namas buvo sugriautas? Kodėl tu jų neišbarei?“ – skundėsi „kadyrovietis“.

 

Vėliau dėmesys vis dėlto buvo nukreiptas į žuvusius. „Kadyroviečių“ vadas ištarė, kad jam „gaila vaikinų“. Tuo pačiu metu balsas paklausė, kam priklauso visi daiktai – vadui ar žuvusiems. Matyt, jis jau turėjo dėl jų planų.

„Kadyrovietis“ tradiciškai su telefonu vaikščiojo po HIMARS sunaikintos „bazės“ teritoriją. Jis dar daug kalbėjo, klausinėjo apie nuostolius ir rodė sugriautus „namus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(0)
(38)

Komentarai ()

Susijusios žymos: