[ŽT] Rusai to nesitikėjo. Smogė monstrinis smūgis, okupantai tiesiog skerdžiami (Video)  ()

Artilerija galingai smogė rusams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienį, liepos 9 d., 71-oji atskiroji jėgerių brigada pasakojo ir parodė, kaip jų artilerija smogė rusams. Reikėtų pažymėti, kad karinė formacija yra ginkluotųjų pajėgų oro desanto pajėgų dalis ir kasdien naikina priešo gyvąją jėgą ir įrangą. Ji buvo sukurta prasidėjus plataus masto invazijai.

Kaip pažymėjo brigados spaudos tarnyba, prieš mirtį priešo kovotojai turėjo bėgti nuo vieno namo prie kito. Tačiau visur juos pasiekdavo taiklūs artileristų šūviai.

Ar jūs taip pat manote, kad du kartus pataikyti į tą pačią vietą neįmanoma? Tik ne tada, kai šaudo 71-osios jėgerių brigados kariai. Užpuolikai buvo įsitikinę, kad jų sugriautuose namuose niekas neieškos. Bet mūsų koviniai paukšteliai juos pastebėjo ir nurodė tikslias koordinates“, – sakoma žinutėje.

 

Tiesą sakant, verta pasakyti, kad tik apie 10 įsibrovėlių sugebėjo pabėgti nuo 105 kalibro ugnies. Juos evakavo „Buchanka“ – garsus ir „novatoriškas“ sovietinis mikroautobusas, kurį, beje, maždaug prieš pusmetį rusai ketino paversti elektromobiliu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: