[ŽT] Nušluota aukščiausia kariuomenės vadovybė. Skelbiamas monstrinis smūgis. Viskas griuvėsiuose (Foto)  ()

Okupuotame Berdianske griaudėjo galingi sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 11-osios naktį okupuotame Berdianske griaudėjo sprogimai. Smogta prabangiam viešbučiui „Diuna“, kuriame gyveno aukšto rango pareigūnai rusai.

Tai pranešė Mariupolio mero patarėjas Petro Andriuščenka, remdamasis šaltiniais mieste. Oficialaus patvirtinimo kol kas nėra.

Vietiniai praneša, kad iš viešbučio beveik nieko neliko. Dabar vietoje dirba greitoji pagalba, sunkioji technika, valo griuvėsius. Teritorija aptverta. Nieko neįsileidžia... Apie naktinius įvykius okupantų valdžia neskelbia jokios informacijos“, – rašė Andriuščenka.

Jis patikslino, kad šis viešbutį, esantis pirmoje Azovo jūros pakrantės linijoje, itin mėgo RF ginkluotųjų pajėgų vadovybė. Netoli jo buvo dislokuota Rusijos oro gynyba, kuri, matyt, nepadėjo įsibrovėliams.

 

Taip pat yra informacijos, kad viešbutyje galėjo būti RF ginkluotųjų pajėgų 58-osios armijos vadavietė.

Manoma, tą naktį per sprogimą šiame viešbutyje žuvo RF ginkluotųjų pajėgų generolas leitenantas Olegas Cokovas. Apie jo likvidavimą rašė įtakingas „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“, kuris, kaip manoma, yra susijęs su Rusijos FSB. Dėl akivaizdžių priežasčių oficialaus patvirtinimo nėra: apie nuostolius Ukrainoje Kremlius slepia visą informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(0)
(74)

Komentarai ()

Susijusios žymos: