„Niekšas, bet ne idiotas.“ Skelbiamas labai gudrus Kadyrovo planas (Video)  ()

Čečėnijos galva Ramzanas Kadyrovas nusprendė „išeiti atostogauti“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-13 „Niekšas, bet ne idiotas.“ Skelbiamas labai gudrus Kadyrovo planas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sklindant gandams apie prastėjančią sveikatą, vadinamoji Čečėnijos galva Ramzanas Kadyrovas nusprendė „išeiti atostogauti“. Tačiau staigus jo dingimas gali turėti politinių atspalvių.

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas pastebėjo, kad R. Kadyrovas ne pirmą kartą paprašė Vladimiro Putino „pasitraukti“, ir, ko gero, pagaliau jam pavyko pabėgti. Apie tai jis papasakojo „24 kanalui“.

Putino Rusija baigėsi

Gandai apie R. Kadyrovo sveikatos pablogėjimą sklandė jau seniai. Buvo manoma, kad jis sirgo inkstų liga. Taip pat nebuvo atmesta galimybė, kad Čečėnijos vadovas piktnaudžiavo narkotikais. Tačiau pastebėti, kad jis turi tam tikrų sveikatos problemų, nebuvo sunku. Kadyrovas priaugo antsvorio ir atsirado patinimas.

„Neturiu viešai neatskleistos informacijos apie R. Kadyrovo sveikatos būklę. Bet galiu tvirtai pasakyti, kad jis turi problemų su galva. Tačiau, nors Kadyrovas yra niekšas, jis ne idiotas“, – pabrėžė buvęs KGB pareigūnas.

Štai kodėl jis suprato, kad laikas bėgti iš Čečėnijos ir iš Rusijos. Jis supranta, kad Putino Rusija baigėsi. Ir pats Putinas parodė esąs niekas, nes per „perversmą“ jis tiesiog dingo.

Kitas bus Kadyrovas

Greičiausiai, pasak Žirnovo, Kadyrovas pasiėmė ilgalaikes „atostogas“ ir savo lėktuvu išskrido, pavyzdžiui, į Jungtinius Arabų Emyratus.

„O iš ten stebės, kaip Jevgenijus Prigožinas imsis Rusijos ir Afrikos viršūnių susitikimo. Jei jam pasiseks, tai Kadyrovas bus kitas – bet Čečėnijoje. Juk visi respublikoje jo nekenčia“, – įsitikinęs buvęs KGB pareigūnas.

 

„Tiktoko“ kariai jo neišgelbės, nes jo „kadyroviečiai“ yra „žaisliniai“ kovotojai. Tereikia prisiminti, kaip jie „išlaisvino“ Rostovą per Prigožino maištą. Jie išlipo iš savo transporto priemonių ir ėjo pėsčiomis. Jie netgi suorganizavo kamštį, kad laiku nepatektų į Rostovą.

Pastaba! Kadyrovo sūnus Adomas padarė nepaprastą įrašą „Instagram“paskyroje. Jis paskelbė nuotrauką su savo tėvu ir žinutę su prašymu: „Teapsaugo jus Visagalis, brangusis Ramzanai Achmatovičiau“.

Kas buvo prieš tai

● Ramzanas Kadyrovas staiga išėjo „apmokamų kasmetinių atostogų“. Užuot pats „valdęs“ Čečėniją, jis paliko respublikos vyriausybės vadovą musulmoną Chučiovą. Kadyrovas pasirašė atitinkamą įsakymą, kuriame pažymėjo, kad nuo liepos 3 dienos išvyksta atostogų. Tačiau grižimo data nenurodyta.

 

● Staigus R. Kadyrovo „poilsis“ gali būti susijęs su jo sveikatos būkle. Atostogų išvakarėse internete sklandė informacija, kad R. Kadyrovas neva buvo „arti mirties“ dėl inkstų ligos.

● Nenuostabu, kad pastaruoju metu jis nepublikuoja vaizdo įrašų. Nors anksčiau reaguodavo į bet kokias naujienas. Jis net nepasveikino Čečėnijos žmonių su viena reikšmingiausių musulmonų švenčių – Eid al-Adha (Eid al-Adha).

● Taip pat žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad tariamai V. Putinas savo kelionės į Dagestaną metu įsakė organizuoti medicinos pagalbą Kadyrovui.

● Be to, Čečėnijos vadovas nedalyvavo konferenciniame pokalbyje Šiaurės Kaukazo respublikų vadovams, kurį surengė Rusijos diktatorius.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(4)
(14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: