[ŽT] „Pagal mano istoriją galima drąsiai parašyti knygą. Tai būtų bestseleris.“ (Audio)  ()

Gynybos ministerijos žvalgyba perėmė rusų okupanto atviravimus apie karą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba paskelbė įdomų rusų okupanto telefoninio pokalbio įrašą. Rusas prisipažino savo draugei, kad yra pasirengęs eiti į kalėjimą, kad tik nereikėtų daugiau kariauti.

Rusų kariškis savo merginai pasakė, kad po atostogų neketina grįžti į karą. Jis skundėsi, kad vadovybė jį ir jo kolegas kariškius gąsdina, siekdama sustabdyti masinį dezertyravimą.

„Negalima niekuo pasitikėti... Tie, kurie turi galimybę, tiesiog bėga. Kam rūpi tie kriminaliniai straipsniai! Mums čia davė brošiūras: visi baudžiamieji straipsniai apie tai... palikimas dalinio... nuo 5 iki 10 metų maksimaliai... Visi gauna 5 metus daugiausiai. Trumpai tariant, jie gąsdina, Oksana. Dabar vyksta propaganda, bauginimas. Bet, tiesą sakant, man visai nerūpi! Jei išvažiuosiu atostogauti, negrįšiu. Todėl stengiuosi neužsirauti, su niekuo nesiginčyti, su niekuo nesiaiškinti, nekalbėti be reikalo. Neduok Dieve, kad nesugadinčiau santykių su vadu, kurį dabar turime... Manau, kad jis mane prastums atostogų... Kad tik grįžčiau. Pagal mano istoriją galima drąsiai parašyti knygą, tai būtų bestseleris. Ačiū Dievui, aš nenužudžiau nieko iš chocholų... ukrainiečių. Karas labai keistas. Geriau ten (Rusijoje – red.) sėsti į kalėjimą, nei mirti čia“, - sakė Rusijos Federacijos okupantas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(0)
(21)

Komentarai ()