[ŽT] Pajudėjo desantas, pėstininkai ir rezervas. Skelbiama apie didžiulį košmarą fronte  ()

Sunkūs mūšiai Lymano-Kupjansko kryptimi tęsiasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lymano-Kupjansko kryptimi tęsiasi sunkūs mūšiai ir artilerijos dvikovos tarp Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir Rusijos okupantų. Tačiau šiame fronto sektoriuje reikšmingo pablogėjimo kol kas nėra.

Kaip teletono eteryje sakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rytinės grupės pranešėjas Serhijus Čerevatijus, okupantai į mūšį meta reguliariuosius armijos karius ir samdinius.

Priešas ten kaupia gana galingą desantininkų, pėstininkų dalinių grupuotę. Tai tokie pagrindiniai smogiamieji vienetai, taip pat yra ir pastiprinimas – tai kovinės armijos rezervas, teritoriniai būriai, kai kurie nedideli „veteranų“ būriai arba „Štorm- Z“ būriai“, – sakė pranešėjas.

Anot jo, Lymano-Kupjansko kryptis išlieka artilerijos smūgių lydere. Vien per praėjusią parą įsibrovėliai į gynybos pajėgų pozicijas apšaudė 665 kartus. Tuo pačiu metu priešas tris kartus bandė šturmuoti: du kartus prie Novoselivkos, vieną kartą prie Bilohorivkos. Puolimai buvo atremti.

 

Vyksta mūšiai. Situacija kontroliuojama. Priešas ne kartą bandė prasiveržti pro mūsų pozicijas, visi šie bandymai buvo nesėkmingi“, – pridūrė Čerevatijus.

Dabar Ukrainos gynybos pajėgų vadovybė kontroliuoja situaciją Luhansko srityje, įsibrovėlių bandymai prasiveržti yra nesėkmingi.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(6)
(146)

Komentarai ()

Susijusios žymos: