„Peskovas įvykdė diversiją prieš Putiną“. Skelbiama netikėta žinia, kas įvyko Kremliuje  ()

Kodėl Peskovas išdavė keistas susitikimo su Prigožinu detales?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Praėjus dviem savaitėms po Prigožino maišto, Dmitrijus Peskovas patvirtino, kad V. Putinas Kremliuje susitiko su „Wagner“. Šiuo pareiškimu jis akimirksniu nubraukė visą dešimties dienų Putino darbą, bandžiusio susigrąžinti reputaciją.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo politikos ekspertas Michailas Šeitelmanas.

Jis pasiūlė, kam Peskovas dabar galėtų dirbti.

„Peskovas savo pareiškime pabrėžė, kad Putinas susitiko su 35 vagneriečiais ir jų derybos truko 3 valandas. Anot jo, diskutuota apie samdinių „tolimesnį įdarbinimą“ ir labai keista, kad tokiais klausimais užsiima prezidentas“, – sakė Šeitelmanas.

„Peskovas taip pat sakė, kad susitikimo turinys nežinomas. Tai yra, po 2 savaičių prezidento atstovas spaudai nežino susitikimo turinio. Ar tai nebuvo išgalvota? Toks įspūdis, kad šis pranešimas spaudai buvo parašytas daug nemąstant. Daug atsitiktinių detalių“, – pridūrė jis.

Tačiau įdomiausia šioje istorijoje yra data. Esą Putinas vagneriečius Kremliuje priėmė birželio 29 d. O dieną prieš tai jis pagerbė jų likviduotus Rusijos karius.

„Putinas po maišto pirmas 10 dienų rodė, koks jis „kietas“: filmavo vaizdo įrašus, susitiko su vaikais, apdovanojo kariškius, sakė, kad viskas kontroliuojama. Staiga ateina Peskovas ir nubraukia visą šitą darbą“, – pabrėžė politikos ekspertas.

 

„Tai atviras „sabotažas“ prieš bunkerio vadą. Peskovo elgesys per pastarąsias 3 savaites rodo, kad jis nedirba Putinui. Jis vykdo kažkieno įsakymus iš Kremliaus. Greičiausiai, kai Putinas per maištą pametė galvą, Peskovas nuėjo ieškoti žmonių, nurodymų ir juos rado. Taigi, jis vykdo nurodymus, bet ne Putino“, – sakė Šeitelmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(3)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: