[ŽT] „Sprogimas buvo monstrinis. Banga sudaužė visą kaimą.“ Rusai šokiruoti. Skelbiamas triuškinantis smūgis Pietuose  ()

Kremliaus propagandistai skambina pavojaus varpais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos sunaikino didelį Rusijos ginkluotųjų pajėgų sandėlį Chersono užnugaryje. Tai buvo triuškinantis smūgis Pietų fronto okupacinei grupei.

Apie tai atvirai rašo Z-komisaras Aleksejus Živovas, praneša Dialog.UA.

Pasak jo, Novoaleksejivkoje esantis sandėlis buvo toks didelis, kad jį naikinant kaimas patyrė didelių nuostolių. Natūralu, kad tai labai paveikė šios krypties gynybą.

„Novoaleksejivkai, žinoma, stipriai kliuvo... Visas kavartalas sugriuvo nuo antrinių detonacijų“, – sakė propagandistas.

Jis pažymėjo, kad nuolatinis ukrainiečių HIMARS raketų sistemų, „Storm Shadow“ raketų ir kitų ilgo nuotolio ginklų naudojimas griauna RF ginkluotųjų pajėgų logistiką.

„Pamenu, tą vasarą ch*****i (APU - red.) gavo himarsus (MLRS HIMARS - red.), tai sandėliai pradėjo degti kaip degtukai. Kažkodėl niekas nebuvo tam pasiruošęs... atėmė mums įprastą užnugarį. Iš pradžių perkėlė sandėlius iš BC į 30-50 km, paskui į visus 100 km. Neleido išsikrauti iš traukinio arčiau fronto“, – piktinosi okupantas.

 

Jis patikslino, kad raketų „Storm Shadow“ pasirodymas pablogino RF ginkluotųjų pajėgų padėtį. Dėl jų rusai turės arba nukelti sandėlius į dar didesnius atstumus, apsunkindami jų gynybą, arba sugalvoti sudėtingesnių ir brangesnių karinių objektų apsaugos schemų. Priešingu atveju jie artimiausiu metu bus sunaikinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: