[ŽT] Totali panika. Kryme įstrigo dešimtys tūkstančių rusų „turistų“  ()

Po incidento ant tilto per Kerčės sąsiaurį, dėl kurio okupantų pastatytas statinys, turėjęs užtikrinti susisiekimą tarp pusiasalio ir Rusijos, vėl tapo netinkamas naudoti, Kryme įstrigo kelios dešimtys tūkstančių „turistų“ iš šalies agresorės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-17 [ŽT] Totali panika. Kryme įstrigo dešimtys tūkstančių rusų „turistų“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandos agentūrų „RIA Novosti“ ir TASS duomenimis, apie 50 000 rusų, kurių dauguma į pusiasalį atvyko nuosavais automobiliais, dabar turi tik dvi galimybes išvykti iš Krymo - per karo zoną arba keltu per Kerčės sąsiaurį, kuris šiuo metu vis dėlto neveikia.

Okupantų vyriausybės vadovo pavaduotojas Zaporožės srityje Andrijus Kozenka įspėjo, kad rusų turistai, kurie į regioną atvyks iš Krymo, turėtų atsižvelgti į „specialiosios operacijos zonoje galiojančius apribojimus, įskaitant komendanto valandą“. nuo gegužės mėnesio okupantai riboja piliečių judėjimą gatvėse nuo 21.00 iki 05.00 val.

Liepos 17 d. rytą ant Krymo tilto vėl nugriaudėjo sprogimai. Dėl incidento buvo sugriautas vienas iš transporto priemonės tarpatramių, tai patvirtina užpulto tilto nuotraukos. Šalis agresorė praneša apie kelis žuvusiuosius - Rusijos Federacijos Belgorodo srities gyventojus.

Po to, kai dalis tilto buvo sugriauta, okupantai užblokavo eismą, todėl Krasnodaro krašto pusėje susidarė kelių kilometrų spūstys. Pranešama, kad žuvo keli rusai iš Belgorodo srities.

 

Žiniasklaida citavo anoniminius šaltinius, kurie teigė, kad tilto užpuolimas buvo speciali SBU ir Ukrainos karinių jūrų pajėgų operacija, per kurią buvo panaudoti bepiločiai orlaiviai. Tarnyba teigia, kad visas detales atskleis, kai Ukraina laimės karą.

Manoma, kad Krymo tilto sugadinimas gerokai paveiks Rusijos okupantų aprūpinimo kelius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(43)
(0)
(43)

Komentarai ()