„Nesusitvarkė su užduotimi.“ Rusija skelbia, kas iš tikrųjų turėjo nutikti Krymo tiltui  ()

Rusai mano, kad vienam iš bepiločių pritrūko galios atlikti užduotį ir padaryti didelę žalą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-17 „Nesusitvarkė su užduotimi.“ Rusija skelbia, kas iš tikrųjų turėjo nutikti Krymo tiltui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pusė paskelbė, kad Ukrainos kariškiai esą vienu metu paleido du bepiločius orlaivius virš Krymo tilto, kad sugadintų jo tarpatramius. Šią versiją, remdamasi jos šaltiniais, pirmadienį, liepos 17 d., paskelbė SHOT media.

Žiniasklaida rašo apie tai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos Krymo tilto kryptimi paleido iš karto du bepiločius orlaivius. Vienas iš jų turėjo trenktis į greitkelį, o antrasis dronas – į geležinkelio bėgius.

Žiniasklaidos teigimu, vienas iš jų nesusitvarkė su užduotimi, nes jo galios nepakako sunaikinti tarpatramius, per kuriuos eina automobiliams skirtas kelias. O antrasis dronas kamikadzė, skridęs į geležinkelio bėgius, sprogo ore ir Kerčės tiltui žalos nepadarė.

Savo ruožtu Rusijos Federacijos Nacionalinis kovos su terorizmu komitetas paskelbė, kad į Krymo tiltą tariamai atsitrenkė du antvandeniniai nepilotuojami dronai. Sprogimas įvyko 3.05 val.

 

Tokių garsių pareiškimų Rusijos Federacijos Tyrimų komitetas dar nepadarė. Dėl teroro akto iškelta baudžiamoji byla. Dabar komitetas atlieka visas reikiamas ekspertizes, taip pat identifikuoja Ukrainos specialiųjų tarnybų darbuotojus ir kariškius, įtariamus su sprogimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(8)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: