[ŽT] Solovjovo paklausė, kas nutiko generolui Surovikinui. Visiškai netikėta reakcija (Video)  ()

Solovjovas palūžo, kai iš karto išgirdo kelis nemalonius klausytojų klausimus apie generolo S. Surovikino dingimą ir apie Rusijos kariuomenės problemas Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos rimtų problemų tiek priešakyje, tiek užnugaryje fone po J. Prigožino karinio maišto Rusijos propagandistams vis dažniau tenka atsakyti į nepatogius rusų klausimus. Vienas garsiausių Kremliaus propagandistų Vladimiras Solovjovas tiesioginės transliacijos metu palūžo iš karto išgirdęs keletą nemalonių žiūrovų klausimų apie generolo S. Surovikino dingimą ir apie Rusijos kariuomenės problemas Ukrainoje.

Klausimai taip supykdė V. Solovjovą, kad jis tiesioginio eterio metu ėmė įžeidinėti savo žiūrovus. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

 

Paklaustas apie S. Surovikino buvimo vietą, V. Solovjovas rado drąsos susilaikyti, tačiau moters, vardu Natalija, pastaba, kad po nesėkmingų Rusijos Federacijos veiksmų kare su Ukraina, būtina keisti valdymo ir sprendimų priėmimo metodus, propagandistas neteko kantrybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(2)
(33)

Komentarai ()