[ŽT] Beprotybė prie Krymo tilto. Pažeidimai, žuvusieji ir gigantiški kamščiai (Video)  ()

Skelbiama apie aukas ir sužeistuosius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-17 [ŽT] Beprotybė prie Krymo tilto. Pažeidimai, žuvusieji ir gigantiški kamščiai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Liepos 17-osios naktį eismas Krymo tilto teritorijoje dėl avarijos yra sustabdytas – sugriuvo 145-oji atrama iš Krasnodaro krašto pusės. Krymo „vadovas“ Sergejus Aksionovas savo „Telegram“ kanale pasidalijo informacija apie tai, kas nutiko.

„Atsižvelgiant į esamą situaciją, prašau pusiasalio gyventojų ir svečių susilaikyti nuo kelionių per Krymo tiltą ir saugumo sumetimais pasirinkti alternatyvų sausumos kelią per naujus regionus“, – sakė Aksionovas.

Dėl sprogimų ant Krymo tilto yra aukų ir sužeistųjų. „Telegram“ kanalas „Shot“ rašo, kad žuvo šeima – 36 metų moteris ir 40 metų vyras. Jų 14-metė dukra dėl galvos traumos buvo skubiai paguldyta į ligoninę. Vėliau šią informaciją patvirtino Belgorodo srities gubernatorius Viačeslavas Gladkovas.

„Kokia informacija šiuo metu: sužeista mergina jau yra prižiūrima gydytojų, su ja, esant galimybei, susisieks Belgorodo srities sveikatos apsaugos ministras Andrejus Aleksandrovičius Ikonnikovas. Kai leis gydytojai, mes nedelsdami ją pargabensime pas mus į Belgorodo sritį“, – sakoma pranešime.

 

Prie Krymo tilto užfiksuotos kilometrų ilgio spūstys, kurios labai apsunkina greitosios pagalbos tarnybų judėjimą į įvykio vietą. „Valdžios institucijos“ jau sukūrė operatyvinį štabą, kuris turės kovoti su ekstremalios situacijos padariniais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: