„Pradėjo pasiduoti ištisos šturmo grupės.“ Skelbiama apie rimtas problemas Zaporižios kryptimi  ()

Pasak amerikiečių analitikų, RF ginkluotųjų pajėgų vadovybė neišsprendė problemų, apie kurias kalbėjo generolas Ivanas Popovas. Todėl rusai turi vis mažiau motyvacijos kautis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantai ir toliau praneša apie logistikos problemas okupuotose Pietų Ukrainos teritorijose, dėl kurių prieš atleidimą skundėsi Rusijos Federacijos 58-osios kariuomenės Zaporižios krypties vadas generolas majoras Ivanas Popovas. Tai pranešė Amerikos karo studijų instituto (ISW) analitikai.

Naujoje liepos 18 d. ataskaitoje rašoma, kad problemos, apie kurias prabilo Gynybos ministerijos neseniai iš pareigų atšauktas generolas I. Popovas, tebeveikia Rusijos kariuomenę.

Pranešama, kad Ukrainos gynybos pajėgos vykdo Rusijos karių išeikvojimo operacijas pietuose, kad jie negalėtų išsilaikyti UAF kontrpuolimo metu. Be to, RF ginkluotųjų pajėgų vadovybė neišsprendė pajėgų rotacijos problemos.

Be to, kaip pažymėjo analitikai, Rusijos Federacijoje sklando pranešimai, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms Zaporižios kryptimi pasiduoda ištisos rusų puolimo grupės.

 

Nuolatinės problemos, susijusios su Rusijos logistika ir operacijomis pietų Ukrainoje, galėjo prisidėti prie šių pajėgų nesugebėjimo ar nenoro kovoti ir pranešimų apie vėlesnį pasidavimą“,  –  sakė analitikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(3)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: