„Ranka buvo pajuodavusi. Jis vos išgyveno.“ Skelbiama, kas nutiko Kadyrovui  ()

Ramzano Kadyrovo sveikata labai pablogėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandai, kad Ramzano Kadyro sveikata byra gabalais sklando jau seniai. Dabar pasirodė informacija, kad neva vadinamasis Čečėnijos vadovas patyrė klinikinę mirtį. Teigiama, kad bandyta jį nunuodyti.

Tai „24 kanalui“ pakomentavo Čečėnijos Ičkerijos Respublikos lyderis Achmedas Zakajevas.

Anot jo, Kadyrovo išorinė būklė rodo, kad jam blogai.

„Galiu patvirtinti tik tiek, kad jis sunkiai serga, o visa kita – versijos. Kur jis gydomas, kur nuodijamas, yra tik prielaida“, – sakė Zakajevas.

Ko gero, Čečėnijos uzurpatorius sunkiai serga dėl narkotinių medžiagų, kurias vartoja pastaruosius 15-20 metų. Rezultatas yra šalutinis poveikis.

„Kiek žinau iš patikimų šaltinių, Kadyrovas turi inkstų problemų. Jis priaugo tiek svorio, tai nenatūralu, o įvertinus, kaip jis bando kalbėti, aišku, kad žmogus nėra labai geros fizinės būklės“, – sakė Čečėnijos Ičkerijos Respublikos vadovas.

Būdamas Jungtiniuose Arabų Emyratuose Kadyrovas specialiai įrašė vaizdo įrašą, siekdamas „išsklaidyti“ gandus apie savo mirtį ir rimtą artimo bendražygio Adamo Delimchanovo sužalojimą. Pastarasis buvo tikrai sunkiai sužeistas ir visą tą laiką buvo gydomas už Rusijos ribų.

 

„Šiuo vaizdo įrašu Kadyrovas ir Delimchanovas norėjo mus įtikinti, kad jie yra sveiko proto ir geros fizinės būklės. Tačiau Kadyrovo ranka vaizdo įraše buvo pajuodavusi“, – pridūrė Zakajevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(12)
(54)

Komentarai ()