Garsus sovietų aktorius pasibaisėjo. Skelbia, kaip į rusus reaguoja užsienyje (Video)  (1)

Sovietų sekso simboliu vadintas ir įvairius šnipus vaidinęs Ivaras Kalninšas atsisako filmuotis Rusijoje ir palaiko Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sovietų aktorius iš Latvijos Ivaras Kalninšas, smerkiantis Rusijos karą prieš Ukrainą, papasakojo apie Rusijos kultūrą. Jis pažymėjo, kad dabar viskas, kas sakoma apie Rusiją, sukelia didelį priešiškumą rusams pasaulyje.

Aktorius atsisako filmuotis Rusijoje. Jis nepaiso visų kvietimų ir nenori turėti jokių reikalų su Rusijos atstovais. „Aš visai nesiruošiu [filmuotis Rusijoje - red.] Savo agentams sakiau, kad manęs nekviestų“, – naujame interviu prisipažino Kalninšas.

Aktorius prisimena, kad anksčiau, jam dar būnant Rusijoje, jis visada stengdavosi užduoti keblius klausimus. Kalninšo teigimu, Rusijos propaganda visada bandė jį priversti pasakyti ką nors pro-rusiško.

Sovietinio kino žvaigždė taip pat pažymėjo, kad rusai nenori gyventi gerai. Jiems nereikia gerų kelių, jie tiki propaganda ir yra pasirengę ištverti viską. Kalninšas taip pat pažymėjo, kad mato, kaip pasikeitė kitų šalių požiūris į Rusiją. Dabar žmonės nenori turėti nieko bendro su rusais.

 

„Apkeliavau daugybę Europos šalių. Viskas, kas rusiška sukelia nemeilę. Pavyzdžiui, Londone iš autobusų buvo pašalinti vertimai rusų kalba. Visos kitos kalbos liko, bet rusų kalba buvo pašalinta“, – pastebėjo aktorius.

Dabar jis tikisi, kad karas Ukrainoje baigsis. Jis nori, kad Ukraina būtų laiminga. Kalninšas mano, kad Rusija anksčiau ar vėliau turės atsakyti už savo veiksmus. „Linkiu Ukrainai laimės ir ištvermės“, – reziumavo Kalninšas.

(307)
(5)
(302)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: