„Rusija pasiuntė elitines spec. pajėgas. Nuostoliai didžiuliai.“ Skelbiamas pragaras  ()

Bachmuto flange vyksta labai smarkios kovos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos pajėgos sudavė rimtą smūgį Rusijos kariuomenei į pietus nuo Bachmuto. Okupantai turi didelių nuostolių.

Tai iš įvykio vietos pranešė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys, rašantis anonimiškai slapyvardžiu „Bachmuto demonas“ („Бахмутський Демон“).

„Į pietus nuo Bachmuto dengiami riebūs taikiniai, taip pat technika... Apie Andrijivką – ten padarytas proveržis“, - pranešė kariškis.

Jis patikslino, kad į Kliščijivkos rajoną (pietinį Bachmuto flangą) sulaikyti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų proveržį permestos elitinės Rusijos kariuomenės specialiosios pajėgos. Jos faktiškai naudojamos kaip pėstininkai, nuostoliai milžiniški.

Apie padėtį Bachmuto kryptimi pasakojo šaltinio „Kordon 91“ analitikai.

„Ukrainos gynybos pajėgos bando atkurti judėjimą Kliščijivkos kryptimi, o rusai tuo tarpu suaktyvėjo pietiniame Bachmuto pakraštyje. Gynybos pajėgos taip pat veržiasi koridoriumi į Andrijivką, o Kurdiumivkos rajone mūsų kariai susidūrė su priešo gynyba tiesiogiai vietovėje. Jei vertintume strategiškai, rusai stengiasi neleisti Gynybos pajėgoms ramiai jaustis aukštumose ir nori išstumti mūsų pajėgas iš pakraščių. Kovos vyksta įtemptai. Mūsiškiai turi pranašumą“, - pranešė šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(0)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: