[ŽT] „Kol kas negaliu atskleisti, bet ten vyksta beprotiški dalykai.“ Ukraina smogia. Pietuose absoliučiai griaunantys smūgiai (Video)  ()

Mariupolio vadovo patarėjas Petro Andriuščenka apie besikeičiančią situaciją Mariupolio srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Petro Andriuščenka jokios konkrečios informacijos neišsakė, tačiau subtiliai užsiminė, kad artimiausiu metu galime išgirsti gerų žinių apie Mariupolį. Mariupolio vadovo patarėjas tikino, kad dabar mieste ir jo apylinkėse vyksta visai kito lygio sprogimai, apie jų rezultatus bus pranešta pavėluotai, bet jie tikrai mus visus pradžiugins.

Interviu su Petro Andriuščenka „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Ukrainos politikas kalbėjo apie pasikeitusią situaciją prie Mariupolio ir pačiame mieste: „Dabar negaliu pasakoti apie viską. Pasakysiu taip: pastaruoju metu aplink Mariupolį ir Mariupolyje vyksta labai įdomi tendencija. Mes nematome didelių sprogimų, kaip, pavyzdžiui, Kryme. Bet ten labai tikslūs ir absoliučiai griaunantys smūgiai. Matome, kad rusai masiškai slepia tai, kas vyksta.

 

Taip pat Mariupolio mero patarėjas suintrigavo netikėtu pareiškimu: „Mums ir mano partneriams reikia šiek tiek laiko, ir manau, kad iš Mariupolio bus labai gerų naujienų. Tam reikia tylos, kol galutinai suprasime, kad viskas vyko taip, kaip turėtų. Nuoširdžiai tikiuosi, kad vakare ar ryte bus daug įdomių naujienų apie Mariupolį.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: