Fronte netikėti įvykiai. Z-kanalai praneša apie rusų pabėgimą. „Mobikai pavargo. Jie pasitraukia“  ()

Rusijos Z-kanalai praneša apie rusų pabėgimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinė armija preliminariai pasitraukė iš Kliščijivkos kaimo, pagrindinės gyvenvietės pietiniame Bachmuto flange.

Apie tai antradienį pranešė propagandiniai Z-kanalai. Ukrainos pusė šios informacijos kol kas nekomentavo, praneša „Dialog.UA“.

Apie Kliščijivkos apleidimą pranešė Rusijos propagandistas Maksimas Kalašnikovas.

„Jie sako, kad mūsų Kliščijivką paliko...“ - rašo jis.

Informaciją patvirtino ir kraštutinių dešiniųjų rusų grupuotė „Rusič“ („Русич“), kuri agresijoje dalyvauja kaip Rusijos armijos dalis.

„Šiandien jie paliko Kliščijivką. Mobilizuotas personalas, savaime suprantama, menkai motyvuotas kovoti, pavargęs nuo kovos ir nesuprantantis, kiek dar liks „specialiosios karinės operacijos“ zonoje, paliko pozicijas“, - praneša rusų kovotojai.

Situaciją iš įvykio vietos komentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškis, rašantis slapyvardžiu „Bachmuto demonas“ („Бахмутский Демон“). Sprendžiant iš jo pranešimo, šiuo metu vyksta gyvenvietės Rusijos armijos likučių valymas.

 

„Karsto dangčiai į Kliščijivkos žemę jau įspaudė daugelį erkių. P**erai (rusų kariškiai – red.) – visi. O jų vadovybė, kuri vis dar neatitraukia mėsos, tiesiog palieka rusus mirti“, - rašo ukrainiečių karys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(2)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: