[ŽT] Ypatinga vieta, kurią Ukraina bijo pulti. „Atėjo laikas „šventajai karvei“ (Video)  ()

Ekspertas įvardijo pirmenybę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išlaisvinus aukštumas Bachmuto srityje ir pačiame mieste, Ukrainos karinė-politinė vadovybė turėtų nuspręsti tęsti puolimą Horlivkos ir Donecko srityje. Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė karo ekspertas Romanas Svitanas.

Ši siena iki vasario 24 d. yra kaip šventa karvė, kurios mes vis dar niekur negalime liesti. O juk smūgiai Horlivkai ir Doneckui, taip pat įvažiavimas į Horlivką į Donecką sunaikins visus susitarimus, žlugs Donecko frontas ir Pietų frontas, nes įžengę į Donecką mūsų kariai sustabdys kai kurias valdymo sistemas ir bus beveik neįmanoma išlaikyti Mariupolio ir Novoazovsko, nes Donecko aukštumos dominuoja ir galima daryti spaudimą Dokučajevskui, Volnovachai, Boikivskei ir žemės koridoriaus sankryžoje“, – sakė jis.

Eksperto teigimu, šiandien Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi jėgų ir priemonių šiai užduočiai atlikti, kaip ir 2014 m.

„Doneckas vėl tuščias, ten nėra rusų pajėgų ir karinių priemonių, jos daugiausia sutelktos Avdijivkos, Marjinkos apylinkėse ir nusidriekusios frontais. Miestas šia prasme tuščias, nėra jokio judėjimo“, – pridūrė jis. .

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(1)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: