[ŽT] Propaganda panikuoja. Ką daro Simonian Sočyje (Foto)  ()

Margarita Simonian atostogauja su sargybiniais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žurnalistai pranešė apie naujas Rusijos propagandos RT vyriausiosios redaktorės Margaritos Simonian, kuri prieš dieną pasirodė paplūdimyje netoli Sočio, apsupta šešių sargybinių, atostogų detales. Būtent tiek sargybinių liepos mėnesį ją lydėjo viename Adlerio paplūdimių. Simonian nuotrauką paplūdimyje paskelbė „Mediazona“ žurnalistė Alla Konstantinova.

 

„Čiužinys, beje, yra toks kasdieniškas, tiems, kam įdomu“, – pridūrė žurnalistė.

Nuo įsiveržimo į Ukrainą Rusijoje buvo bent trys bandymai nužudyti karo propagandistus. Praėjusią vasarą Darja Dugina žuvo per automobilio sprogimą. Šių metų pavasarį per sprogimą vienoje Sankt Peterburgo kavinėje žuvo Vladlenas Tatarskis, o Nižnij Novgorodo srityje buvo pasikėsinta į rašytoją Zacharą Prilepiną. FSB taip pat pranešė apie sužlugdytus pasikėsinimus į propagandistus Vladimirą Solovjovą, Dmitrijų Kiseliovą, Olgą Skabejevą, Jevgenijų Popovą, Tigraną Keosajaną ir Konstantiną Malofejevą.

 

Liepos viduryje FSB paskelbė, kad užkirto kelią pasikėsinimams į Simonian ir Ksenia Sobčak. Tarnybos teigimu, pasikėsinimą rengė neonaciai. „Mediazona“, remdamasi liudininkais, rašė, kad sulaikytieji (tarp jų – nepilnamečiai), matyt, buvo kankinami. Pati Simonian dar 2022-ųjų rugpjūtį rašė, kad „dabar ji visada vaikšto su apsauga“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(6)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: