Skelbiama apie pragarą okupantų užnugaryje. „Drebėjo langai ir sienos. Kilo monstriška ugnis“ (Video)  ()

Okupuotame Šachtarske kilo tikras pragaras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Penktadienio, liepos 28-osios, naktį Donecko srityje okupuotą Šachtarską sukrėtė stipriausi sprogimai. Vietos gyventojai po 2 naktų pradėjo masiškai rašyti apie nepaprastąją padėtį.

Išsamią informaciją ir filmuotą medžiagą galima rast „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

Sprogimai buvo tokie galingi, kad, pasak liudininkų, Šachtarsko namuose drebėjo ne tik langai, bet ir sienos. Greitai paaiškėjo, kad buvo atakuota rusų naftos bazė. Kilo labai stiprus gaisras.

Okupantai teigia, kad gaisro naftos bazėje priežastis – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų ataka. Ukrainos pusė informacijos kol kas nekomentavo.

Apie aukas Rusija nepraneša.

Pažymėtina, kad Rusijos naftos saugyklos okupuotose teritorijose kartu su karinėmis bazėmis, štabais ir sandėliais yra vienas pagrindinių Ukrainos ginkluotųjų pajėgų tikslų karo metu. Juos sunaikinę Ukrainos kariai paralyžiuoja įsibrovėlių logistiką: be kuro RF ginkluotųjų pajėgų karinė technika tampa nenaudinga.

 

Svarbu patikslinti, kad Šachtarskas yra apie 50 km nuo Ukrainos kariuomenės kontroliuojamų teritorijų. Smogti į rusų objektą mieste, be kita ko, galima su HIMARS MLRS arba jo analogu. Taip pat galima pataikyti su „Storm Shadow“ raketomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: