[ŽT] Ukraina gavo galingą sąjungininką. Susinervinę rusai iškart pradėjo ataką (Video, foto)  ()

Amerikietė Sarah Ashton-Cirillo, turinti didelę angliškai kalbančią auditoriją, sutiko padėti Ukrainai kovoje su rusiškomis klastotėmis JAV ir ES.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Translytė amerikietė Sarah Ashton-Cirillo, atvykusi į Ukrainą nuo pirmųjų karo dienų ir dirbusi žurnaliste Charkive, vėliau priėmusi sprendimą ir tapusi vieno iš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinių savanore fronto linijoje, tapo naująja Ukrainos ginkluotųjų pajėgų informacinio projekto pranešėja.

Pasirodžius žiniai apie paskyrimą, rusai pradėjo informacinę ataką, socialiniuose tinkluose platindami informaciją apie „spjovimą į veidą Ukrainos kariškiams“.

Komentuodama Rusijos bandymus surengti informacinę ataką, Ukrainos gynybos viceministrė Hanna Maliar savo „Telegram“ kanale paaiškino, kodėl Ashton-Cirillo paskyrimas yra svarbus žingsnis informaciniame kare prieš Rusiją.

Amerikietė turi didžiulę angliškai kalbančią auditoriją ir aktyviai palaiko Ukrainą, nukreipdama savo žiniasklaidos resursus Ukrainos kariuomenei paremti. Ji vadovaus projektui, kuris padės kovoti su didžiuliu Rusijos Federacijos melu JAV ir ES šalyse.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(4)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: