„Tai gali būti spąstai.“ Bombonešiai Tu-95 pasiųsti į mirtinai pavojingą Engelsą. Netikėta žinia, kas vyksta  ()

Keturi Rusijos strateginiai bombonešiai Tu-95MS nusileido Engelso aerodrome.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Murmansko srities pakilę keturi Rusijos strateginiai bombonešiai Tu-95MS nusileido Engelso aerodrome.

Į tai atkreipė dėmesį karo-politikos stebėtojas Oleksandras Kovalenko. Jis pridūrė, kad pastaruoju metu daug kalbama apie dronų atakas Rusijos Federacijos sostinėje.

„Didžiosios ir galingos supervalstybės sostinė, kaip parodė praktika, oro gynybos praktiškai nėra apsaugota, o vienintelė patikima Maskvos gynyba nuo neatpažintų neaiškios kilmės skraidančių objektų yra pastatai, kurie yra daug efektyvesni už oro gynybos raketų sistemas „Pantsir-S1“ ir TOR - M2“, – pažymėjo ekspertas.

Kartu jis svarstė, kas būtų, jei atsirastų „įdomesnis ir storesnis taikinys“ nei Maskva. „Pavyzdžiui, pora ar net kvartetas Tu-95MS iš karto?“ – sakė Kovalenko.

„Na ir pasakykit, kad jie neblaško dėmesio. Savotiškas gambitas. Kito paaiškinimo, kodėl strateginė aviacija, kurios Rusijos Federacijos karinis-pramoninis kompleksas nesugeba pagaminti, sugrįžta į potencialiai pavojingą aerodromą, kur bet kuriuo metu gali atsirasti dūmų, gali suveikti lęšio efektas, ar kažkas kažkur neapgalvotai parūkyti, aš nerandu“, – reziumavo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(0)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: