[ŽT] Rusijos propaganda išsigando. Ką paskelbė tiesioginio eterio metu (Video)  ()

Po kelių minučių eterio ir pareiškimų apie realią situaciją mieste, transliacija buvo išjungta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mariupolio gyventojas netikėtai prisiskambino į tiesioginę „Komsomolskaja Pravda“ laidą ir Rusijos propagandistams pradėjo pasakoti rusams „nepatogią tiesą“ apie tai, kas iš tikrųjų vyksta mieste, kurį Rusija pirmiausia sunaikino ir pavertė griuvėsiais, o dabar kalba apie „greitą atkūrimą“. 

Paaiškėjo, kad apie situaciją mieste Rusijos propaganda skleidžia melagingą informaciją, o Rusijos pareigūnų pareiškimai apie „rūpinimąsi išgyvenusiais mariupoliečiais“ yra melas. Bet po kelių minučių eterio ir teisingų pareiškimų vyras buvo tiesiog išjungtas.

Į vaizdo įrašą sureagavo Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis dėmesį, kuris savo tinklaraštyje paskelbė transliacijos fragmentą.

 

Paskambinęs vyriškis pasakojo, kad mieste „po tris valandas laukiama autobuso“. Žiemą butuose temperatūra nukrenta iki -15 laipsnių. Atlyginimai nemokami, reikalaujama dokumentų, kurie buvo pamesti per karą. Transportas pusiau sugriautame mieste kursuoja su pertraukomis. Taip pat neišduodamos ir žadėtos statybinės medžiagos namams restauruoti, verčiant rinkti „tūkstančius popierėlių“, o galiausiai – atsisakoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(1)
(115)

Komentarai ()

Susijusios žymos: