[ŽT] „Tai rimta paraiška.“ Gali būti kolektyvinis ultimatumas Putinui. Ždanovas skelbia, kas nutiko (Video)  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas kalbėjo apie susitikimo Saudo Arabijoje rezultatus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-07 [ŽT] „Tai rimta paraiška.“ Gali būti kolektyvinis ultimatumas Putinui. Ždanovas skelbia, kas nutiko (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Saudo Arabijoje vyko svarbus Ukrainai susirinkimas, kuris gali lemti tai, jog taikos derybų dalyviai išsakys savo kolektyvinį ultimatumą V. Putinui, mano Olegas Ždanovas.

Karo ekspertas pabrėžė, kad susirinkusieji atvirai išsakė savo poziciją prieš karą ir ragino Rusiją išvesti kariuomenę, atkuriant nuo jos agresijos nukentėjusios valstybės teritorinį vientisumą.

Olego Ždanovo nuomonę, apie Rytų šalių lyderių susitikimą Saudo Arabijoje, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“. Aukšto lygio renginyje, kuris vyko rugpjūčio 5 ir 6 dienomis Saudo Arabijoje, dalyvavo apie 40 šalių.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas išsakė savo nuomonę, ko tikėtis iš šių dienų įvykių: „Klausiausi Artimųjų Rytų ekspertų, kai kurie iš jų išsakė nuomonę, kad Saudo Arabijos princas turi labai didelių politinių ambicijų, ir jis nori Saudo Arabiją padaryti šalį lyderę.

 

Tuomet karybos ekspertas išsakė savo prielaidą, apie taikos derybas tarp daugiau nei 30 šalių vadovų Saudo Arabijoje: „Vienas analitikas sakė, kad greičiausiai bus paruoštas kolektyvinis ultimatumas Rusijos  Federacijai dėl karo užbaigimo, kariuomenės išvedimo ir apskritai neteisingo Rusijos elgesio tarptautinėje arenoje. Tai, žinoma, rimta paraiška. Pažiūrėkime ir tikėkimės, jog tai vainikuos sėkmė.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(4)
(158)

Komentarai (1)