[ŽT] „P******!!! Ar jūs suprantate, kur jie smogė?!!! Neturiu žodžių. Susimąstykite!“  ()

„Turite pagaliau supranti, kad karas liečia visus. Negalite tiesiog šokti ir plėšyti gerkles karaoke.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos futbolininkas Romanas Zozulia kreipėsi į savo tautiečius, kurie vis dar klausosi rusiškos muzikos ir žiūri teroristinės šalies televizijos serialus.

P****i. Kitų žodžių nėra. Šiandien priešas smogė valdoma oro bomba į kraujo perpylimo stotį. Ar jūs suprantate? Į vietą, kurioje gelbstimos gyvybės. Yra sužeistų ir žuvusių... ar vis dar klausotės rusiškos muzikos ir žiūri jų serialus? Ar manote, kad tai nėra problema ir niekaip neįtakoja karo eigos? Esate neteisus. Kiekvienas Rusijos tinklaraštininkų klausymasis, „YouTube“ kanalų žiūrėjimas, jų filmų žiūrėjimas yra centas į šalies karinį biudžetą, f**k.

Turite pagaliau supranti, kad karas liečia visus. Negalite tiesiog  šokti ir plėšyti gerkles karaoke. Galite gerti kavą, pietauti įstaigoje, bet be nereikalingų šokių ir dainavimų. Tik suvieniję visus žmones, aukodami, dalindamiesi ir patys padėdami kariuomenei, galėsime laimėti. Kol jums bus nusipjauti, tol rusų niekšai žudys ir bombarduos.

Jie neturėtų egzistuoti. Jie turėtų tapti atstumtaisiais visam pasauliui. Jiems turėtų būti gėda, kad jie yra rusai. Mes visada turime prisiminti, kokią kainą mokame už savo gyvenimus. Kiekvieną dieną turime dėkoti savo kariams už sutiktą rytą. Už galimybę dirbti. Priminti pasauliui, kad Rusija yra p****s. Mūsų vaikai turi žinoti, kas jie yra. Nekenčiu“, – savo „Telegram“ kanale rašė Zozulia.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(235)
(3)
(232)

Komentarai ()

Susijusios žymos: