Tai tikra panika. Skelbiama ką okupantai daro Zaporižioje (Video)  ()

Rusai paniškai stiprina Zaporižios srities Tokmako, Berdjansko, Melitopolio gynybą, o kolaborantai bėga į Rusiją ir užsienį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai supranta, kad Rusija Zaporižios srityje ilgai neužsibus, todėl ruošiasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artėjimui ir aktyviai stiprina okupuotų miestų gynybą. Apie tai „24 kanalo“ eteryje pasakojo Zaporožės regiono tarybos deputatas Askadas Ašurbekovas.

Anot jo, rusų bazių, jų technikos ir amunicijos sandėlių apšaudymas duoda vaisių. Užpuolikai nervinasi, todėl paniškai stiprina okupuotus Tokmako, Berdjansko ir Melitopolio miestus, kurie jiems yra svarbiausi.

„Faktas, kad okupantai šiandien yra susitelkę į šių konkrečių miestų gynybą, rodo, kad jie supranta, kad anksčiau ar vėliau mūsų ginkluotosios pajėgos išlaisvins šią teritoriją. O vėliau bus išvaduoti šie pagrindiniai centrai,“ - sako A. Ašurbekovas.

Jis priduria, kad nepaisant to, jog priverstinis pasų išdavimas okupuotoje Zaporižios srities teritorijoje tebevyksta, kolaborantai taip pat supranta, kad netrukus atvyks Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir jie bus priversti atsakyti už savo veiklą pagal Ukrainos įstatymus. todėl jie tyliai sabotuoja rusiškų pasų išdavimą. Be to, kai kurie kolaborantai iš šių teritorijų išvyko į Rusiją ar trečiąsias šalis.

 

„Šis procesas vyksta nuolat. Negalima sakyti, kad kolaborantai yra aktyvūs ir tiki šūkiais, kad Rusija čia amžinai. Ne, priešingai, pasų išdavimo procesas, kuris negali baigtis sėkme, yra vienas iš žymenų, kad okupantai yra bando imituoti bendradarbiavimą, bet jie nenori būti sąrašuose tų žmonių, kurie pagal įstatymą bus atsakingi Ukrainai“, – sako deputatas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(42)
(0)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: