Prasideda didžiulė „zrada“. Donbaso karius maišo su žemėmis  ()

„Z“ kanalai pradėjo kaltinti okupuoto Donbaso kovotojus dėl Zaporožės fronte esančio Urožainės kaimo praradimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-14 Prasideda didžiulė „zrada“. Donbaso karius maišo su žemėmis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ten, kur A. Chodakovskis, bus pergalė... priešui“ – Z kanaluose „zrada“ dėl Urožainės kaimo netekties Kai kurie dėl karinės nesėkmės pradėjo kaltinti ORDLO kovotojus, kurie užėmė šį fronto sektorių.

Urožainės užėmimą vadiname tariamu, nes Ukrainos pusė informacijos dar nepatvirtino. Oficialiai apie sėkmę bus pranešta tik tada, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos visiškai išvalys gyvenvietę nuo įsibrovėlių ir taip pat saugiai įsitvirtins išlaisvintose teritorijose. Tačiau nuo rugpjūčio 12-osios vakaro Z propagandininkai masiškai rašo apie kaimo praradimą.

 

Tarp jų – itin dešiniųjų „Rusijos pasaulio“ gerbėjų pamėgtas „Alex Parker Returns“ kanalas, kurį administruoja į Kanadą pabėgęs rusų kovotojas. Jis kaltino ORDLO grupę dėl karinės nesėkmės ir užsiminė, kad jie gali „nutekinti“ informaciją Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.

„Kur yra draugas A. Chodakovskis, priešas pasiekia pergalę, tarsi kas padėtų jiems žvalgyboje. Kalbant apie tikslius smūgius į mūsų artileristus ir į įtvirtinimus. Įdomu, kas gali apie tai papasakoti ukrainiečiams?“ - rašė jis Z-kanale. Jis tikina, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos šia kryptimi „spaudė kiekybe“, dėl ko subyrėjo Rusijos gynyba.

„Ir viskas, kaip visada, remiasi į atsargas. O atsargų tiesiog nėra. Pagalba niekada neateina. Ukrainiečiai izoliuotoje fronto atkarpoje sudarė kumščio smūgį, įgijo pranašumą prieš rusus ir pajudėjo į priekį“, – skundėsi okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: