[ŽT] Kyla didžiulis skandalas. „Tankų brigada atsisakė remti pėstininkus mūšiuose“ (Žemėlapis, Video)  ()

Rusai taip bijojo prarasti tankus, kad paliko pėstininkus likimo valiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-14 [ŽT] Kyla didžiulis skandalas. „Tankų brigada atsisakė remti pėstininkus mūšiuose“ (Žemėlapis, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kyla didžiulis skandalas. Rusijos karo propagandistai ir toliau skambina pavojaus varpais dėl Urožainės gyvenvietės praradimo pietiniame fronte, kaltindami įvairius karinius dalinius nekompetencija, silpnumu ir bailumu.

Vienas didžiausių Rusijos karinių „Telegram“ kanalų „Karinis informantas“ teigia, kad okupantai prarado Urožainės kontrolę dėl RF ginkluotųjų pajėgų 36-osios armijos, kurios tankų brigada atsisakė remti pėstininkus mūšiuose, veiksmų.

Rusai taip bijojo prarasti tankus, kad paliko pėstininkus likimo valiai. Jie teisinosi tuo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos, pasiekusios šaudymo poziciją, akimirksniu sunaikina rusų tankus. Tuo pat metu rusų pėstininkai jau 10 dienų dėl didelių nuostolių traukiasi iš visų miško juostų į rytus nuo Urožainės.

 

Tačiau „Telegram“ kanalas tvirtina, kad iš tiesų „pusė brigados užnugaryje užsiima alkoholio vartojimu, o vadai nesugeba jų atgaivinti“. Be to, nepaisant nuolatinių nesėkmių fronte, tankų brigada ir toliau siunčiama į svarbiausius fronto sektorius, kur vėl ir vėl RF ginkluotosios pajėgos yra priverstos apleisti pozicijas ir trauktis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(2)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: