Kas nutiko Krymo tiltui. Skelbiamos palydovinės nuotraukos  ()

Rugpjūčio 12 d., šeštadienį, Krymo tilto rajone vėl buvo labai triukšminga, o vietiniai suskaičiavo mažiausiai keturis sprogimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 13 d., „Planet Lab“ internete paskelbė naujas Krymo tilto palydovines nuotraukas.

Tris dienas (liepos 30, rugpjūčio 4 ir 13) žurnalistai sujungė į vieną koliažą. Nuotraukose matyti, kad ant tilto vyksta aktyvūs remonto darbai.

Nuotraukose taip pat matyti daugiausiai nuostolių patyrusi tilto dalis. Taip pat matoma technika, padedanti remontuoti patį tiltą.

Nuotraukos darytos trimis skirtingais laikotarpiais, o tai reiškia, kad matosi ne tik darbų mastas, bet ir trukmė, per kurią darbuotojai bando atstatyti tiltą. Darbai vyksta labai vangiai, o okupantai neskuba atkurti važiuojamosios dalies.

 

Geležinkelio tiltu traukiniai nejuda: arba remonto darbų laikotarpiu visiškai užblokuotas eismas, arba fotografavimo metu jų toje vietoje tiesiog nebuvo.

 

Automobilinė tilto dalis veikia, tačiau ribotu režimu. Automobiliams leidžiama važiuoti tik nepažeista juosta. Analitikai ir ekspertai labai abejoja, kad iki rugsėjo okupantai sugebės visiškai atkurti eismą tiltu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(133)
(4)
(129)

Komentarai ()

Susijusios žymos: