Solovjovas įsiutęs. „Kur gigantiški ieškiniai prieš šiuos niekšus“ (Video)  (1)

„Mercedes-Benz“ sprendimas įsiutino Rusijos propagandistą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-18 Solovjovas įsiutęs. „Kur gigantiški ieškiniai prieš šiuos niekšus“ (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas isteriškai sureagavo į Vokietijos koncerno „Mercedes-Benz“ sprendimą atjungti Rusijos pardavėjus nuo patentuotos programinės įrangos, reikalingos automobilių remontui ir priežiūrai.

„Mercedes-Benz“ pardavėjams pranešė, kad neaptarnaus visų rusiškų automobilių. Taigi, jie pardavė prekę, o dabar ji tapo pavojinga? Kur yra kolektyvinis ieškinys šiai įmonei? Kur yra kolektyvinis ieškinys, nukreiptas prieš „Mercedes-Benz“, reikalaujantis, kad jie išpirktų visus automobilius, kuriuos pardavė Rusijai?“, - paskelbė Solovjovas savo pokalbių laidos eteryje.

Kartu jis pridūrė, kad dabar vairuoti šiuos automobilius yra „potencialiai pavojinga“.

„Kodėl mes neginame Rusijos piliečių teisių? Kodėl nesužlugdome šio nacių niekšelio, kuris vadovauja koncernui? Kas tai? Jie gavo pinigus, dabar paliko Rusiją su teise išpirkti savo gamyklas, o dabar jie sako: „A, tiesa, mes išjungiame atnaujinimus. Tai dėl to, kad rusai... Kaip tai? Kurioje šalyje tai įmanoma? Kur gigantiški ieškiniai prieš šiuos niekšus su visu jų turto areštu, jei dar čia liko tokių, su visiška teisės į išpirką atėmimu? Aš galvoju, kad reikia kelti milijardinius ieškinius ir paprasčiausiai nuteisti niekšelius. Tai yra tiesa, „Mercedes-Benz“ visiškai sugriovė savo reputaciją. Jos nebėra, tiesiog nėra“, – sakė propagandistas.

 

Pastebėtina, kad jis pats, regis, yra šio prekės ženklo gerbėjas. Žurnalistų teigimu, Solovjovo automobilių stovėjimo aikštelėje yra „Mercedes-Benz Maybach S500“ ir keli „Mercedes-Benz“ autobusiukai, skirti jo apsaugininkams.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(14)
(34)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: