Internetizacija trukdo mokintis vaikams iš neturtingų šeimų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

T 2010-06-25 10:31
Jaučiu čia taip ir be tyrimo galima buvo pasakyti. Internetas taip pat trukdo ir darbui. Bet tuščius žodžius reikėjo patvirtinti tyrimu. Kita vertus kiek žmonių prireiks trigonometrijos, žinoti kaip vyksta fotosintezė, ar kiek valentingumų turi siera. Man tiesiog teko matyti, kai kokia neišvaizdi mergina užregistravo savo anketą su kažkokiu bjauriu tekstu, kad visi blogiečiai, o kai nesulaukia jokio dėmesio, savo tekstą po kelių mėnesių pakeičia kaip reikiant.
Linas000 2010-06-25 13:06
internetas vis dar naujas dalykas, todel dar tik pratinames prie informacijos pertekliaus. Mano nuomone, jis tiek pat zalingas ir vystantis priklausomybe kaip ir rukymas. Rukaliai smirda, oda turi atspalvi, o interneto narkomanai beviltiskai issiblaske, paliege ir ikritusiom akim. As jau pradedu trinti email dezutes, soc. puslapiu registracijas, nes virtualus pasaulis pradejo suryti daugiau laiko nei realus. Ryte pabudus pirmas veiksmas - pasitikrinimas kas naujo internete. Argi ne liga?
ligonis 2010-06-25 13:08
"Man tiesiog teko matyti, kai kokia neišvaizdi mergina užregistravo savo anketą su kažkokiu bjauriu tekstu" kokia anketa? o seip ko jie nori, jei kompiuteris mokykloi mokymuisi reikalingas max1h per savaite. tegu didina tu valandu kieki ir mokina tai kas aktualu dabar o ne pries 200metu.
mobilunkas 2010-06-25 14:41
kam laikyt ziniAS galvoj, kai surinkus google jas gali rast greiciau nei prisimint. as greiciau programa randu internete negu savo kompo kietajame diske. aisku bus kazkada krize kai dings internetas, bet vasara nieks palto nesinesioja, nors gali pasitaikyt ir siaubingai salto oro
rwc 2010-06-25 14:42
, parodo ir šio straipsnio antraštė (ir visokių ligonių negramatiški pasisakymai).