„Jie žino viską, viską, viską.“ Netikėta žinia. Kinija perima visas Ukrainos paslaptis  ()

Kinija žino viską apie Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi kiniškų išmaniųjų telefonų savininkai ar Kinijos socialinių tinklų naudotojai turėtų žinoti, kad visi jų duomenys, įskaitant slaptažodžius, yra žinomi Kinijai, sakė kibernetinio saugumo ekspertas Vitalijus Jakuševas. Kinijos socialinis tinklas „TikTok“ nutekina visą informaciją apie Ukrainos kariuomenę, įskaitant geolokaciją.

Eksperto pareiškimą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Jei turite kinišką išmanųjį telefoną ir kiniškas programas, kinai apie jus žino viską. Jie turi ir jūsų nuotraukas, ir slaptažodžius, viską, viską, viską“, - patikslino jis.

Į klausimą, ar kinų specialistai gali sužinoti slaptą informaciją apie Ukrainos ginkluotąsias pajėgas, jis taip pat atsakė teigiamai.

 

„Jie naudoja 100 proc. šios informacijos su geolokacijomis, kurios yra nurodytos. Toks yra kinų požiūris. Jie renka net ir užšifruotą informaciją, kad po kurio laiko ją iššifruotų ir panaudotų kaip žvalgybinę informaciją“, - sakė V. Jakuševas.

Gali būti, kad Pekinas gauta informacija apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariuomenę gali pasidalyti su Rusijos Federacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(22)
(12)

Komentarai ()