Sąstingio nėra. Ukraina „šovė“. Skelbiama, kas vyksta fronte (Foto)  ()

Yra sėkmių Zaporižios srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynėjai „šovė“ Melitopolio kryptimi, taip pat turi vietinių sėkmių į pietus nuo Bachmuto. Be to, kariai stabdo rusų įsibrovėlių puolimą rytuose.

Apie tai teletono eteryje pranešė RBC-Ukraine, remdamasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo atstovu Andrijumi Kovaliovu.

Jis pažymėjo, kad Ukrainos gynybos pajėgos toliau vykdo puolimo operacijas Bachmuto ir Melitopolio kryptimis. Novodanylivkos ir Novoprokopivkos kryptimis Zaporižios srityje Ukrainos kariai turi sėkmių. Jie įsitvirtina prie pasiektų ribų. Gynėjai, kartu su artilerija, daro ugnies žalą nustatytiems priešo taikiniams, vykdo priešpriešinę baterijų kovą.

Ukrainos kovotojai toliau vykdo puolimo operacijas į pietus nuo Bachmuto ir įsitvirtina pasiektose linijose. „Priešas vykdė nesėkmingas puolimo operacijas Avdijiivkos ir Marjinkos srityse Donecko srityje. Priešas patiria didelių nuostolių dėl personalo, ginklų ir įrangos. Čia aktyviai naudojami rezervai“, – pridūrė Kovaliovas.

Be to, gynybos pajėgos ir toliau stabdo Rusijos karių veržimąsi Kupjansko, Lymano ir Bachmuto kryptimis. Iš viso per dieną įvyko 30 kovinių susirėmimų. „Priešas vykdė nesėkmingas puolimo operacijas Kliščijivkos srityse, Donecko srityje. Čia tęsiasi sunkios kovos“, – pabrėžė pranešėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: