Fantastiškos naujienos. Ukraina užima naujas pozicijas. Atsiveria Tokmakas (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos daro pažangą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė užėmė naujas pozicijas dviejose gyvenvietėse. Ji toliau keliomis kryptimis veržiasi Zaporižios fronto kryptimi ir gerina savo pozicijas Novoprokopivkos ir Verbovės kryptimis. Tai praneša „Telegram“ kanalo „Kravchuk“ karo ekspertas.

Verbovės apylinkėje rusai turi gynybos liniją, kur už kiekvieną nusileidimą vyksta sunki kova, o minų laukai neleidžia greitai judėti.

Nepaisant to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos daro pažangą. Tai svarbi Ukrainos kariuomenės puolimo
 
kryptis, kurios tikslas – Tokmakas.

Taip pat Ukrainos kariuomenės daliniai sugebėjo žengti į priekį Novoprokopivkos kaimo kryptimi ir įsitvirtino pasiektoje pozicijoje.

Feher_Junior sav „Twitter“ paskyroje pažymi, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos sėkmingai veikė Novodanilivkos ir Novoprokopivkos - kryptimis. Šiuo metu Ukrainos kariai įsitvirtino prie pozicijų, kurias pasiekė. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija jau greit pasieks ir Tokmaką. ISW analitikai praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos artėja prie antrosios okupantų gynybos linijos, kuri gali būti silpnesnė už pirmąją. Britų žvalgyba teigia, kad įsibrovėliai pastatė pontoninius tiltus prie apgadintų Heničesko ir Čongaro. Tačiau šie tiltai neatlaiko transporto priemonių su amunicija ir kitomis Rusijos grupei reikalingomis atsargomis srauto. Tiekimui okupantai priversti naudotis sausumos koridoriumi per Armianską, tačiau šis aplinkkelis sukelia papildomų sunkumų.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(2)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: