„Tai labai bloga žinia. Algoritmas paleistas nedelsiant.“ „Wagneriečiai“ nepanikuoja. Kas vyksta Baltarusijoje  (1)

Šaltinis atsisakė patikslinti, ką tiksliai reiškia patvirtintas algoritmo mechanizmas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 „Tai labai bloga žinia. Algoritmas paleistas nedelsiant.“ „Wagneriečiai“ nepanikuoja. Kas vyksta Baltarusijoje  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijaus Prigožino ar Dmitrijaus Utkino mirties atveju „Wagner“ yra seniai patvirtintas veikimo mechanizmas.

Kaip tapo žinoma vienam iš propagandinių leidinių, kadangi Jevgenijus Prigožinas nuolat kėlė grėsmę savo gyvybei, įskaitant dėl ​​to, kad kitomis aplinkybėmis nuolat buvo priešakyje, „Wagner“turi aiškų veikimo mechanizmą jo mirties atveju.

Šaltinis teigia, kad jis patvirtintas ir automatiškai įvedamas visiems grupuotės vadams. Jei bus patvirtinta Prigožino ar „Wagner“ grupės vado Dmitrijaus Utkino žūtis, algoritmas bus paleistas nedelsiant. Tačiau šaltinis atsisakė patikslinti, ką tiksliai reiškia šis mechanizmas, tačiau jis atskirai pažymėjo, kad bet kokiu atveju tai labai bloga žinia.

CNS praneša, kad Baltarusijos teritorijoje prasideda aktyvus „wagneriečių“ judėjimas.

„Tikėtinos teroristo Jevgenijaus Prigožino žūties fone jo bendražygiai formuoja kolonas išvykti iš stovyklų. Baltarusijos pogrindžio duomenimis, rugpjūčio 23-iosios vakarą Baltarusijoje išardoma dalis „Wagner“ stovyklų. Kolonos važiuoja link sienos su Rusijos Federacija, tačiau Baltarusijos Respublikos specialiosios tarnybos stengiasi užkirsti kelią samdinių išvažiuojamoms transporto priemonėms“, – rašo CNS.

 

Kaip rašo „Belaruski Gajun“, gaunama informacija, kad „Wagner“ stovyklos teritorijoje Cel kaime ir Osipovičių rajone šiuo metu yra didelių mobiliojo interneto veikimo sutrikimų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(4)
(73)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: