„Tai signalas elitui. Rusijoje prasideda žiaurios žudynės“  (3)

Anot Mychailo Podoliako, demonstratyvus „Wagner“ įkūrėjo pašalinimas rodo, kad jo maištas per daug išgąsdino Vladimirą Putiną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-24 „Tai signalas elitui. Rusijoje prasideda žiaurios žudynės“  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jevgenijui Prigožinui priklausančio lėktuvo katastrofa Tverės srityje tikriausiai yra įspėjimas likusiam Rusijos elitui. Tai komentare Rusijos leidiniui „Meduza“ sakė Ukrainos prezidentūros kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas.

Podoliakas atkreipė dėmesį, kad Rusijos federalinė oro ir sporto agentūra įtartinai greitai patvirtino „Wagner“ įkūrėjo mirtį. Anot jo, paprastai po lėktuvo katastrofų reikia šiek tiek laiko išsiaiškinti, kas tiksliai buvo lėktuve.

„Čia yra vienas iš dviejų dalykų: arba jie sąmoningai žino ir sąmoningai praneša, nes neištikimybė reiškia mirtį. Arba tai šoko reakcija ir dėl to – vidinių protokolų pažeidimas“, – sakė patarėjas.

Pasak Podoliako, Rusijos Federacijoje „prasideda neramūs laikai“, kuriuos lydės mirtys. Jis taip pat įvardijo kelias galimas įvykio priežastis:

  • Jevgenijaus Prigožino karinis maištas per daug išgąsdino Vladimirą Putiną;
  • „Wagner“ maištas panaikino Rusijos Federacijos prezidento ir Rusijos saugumo pajėgų reputaciją;
  • Pats Prigožinas pasirašė nuosprendį, kai sustabdė maištą, būdamas 200 kilometrų nuo Maskvos.

 

„Putinas niekam neatleidžia savo baimės jausmo. Tai neįmanoma. Toks demonstratyvus pašalinimas yra tiesioginis signalas elitui, kad Rusijoje prasideda žiaurios savų žmonių žudynės“, – sakė Podoliakas.

Patarėjas taip pat pažymėjo, kad Prigožino lėktuvo katastrofa yra signalas Vakarų elitui, kad Putinas neatleis už „prarastą veidą“.

„Putinas atkeršys“, - padarė išvadą Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(24)
(0)
(24)

Komentarai (3)