[ŽT] Gali būti sensacija. RSK kreipiasi į „Wagner“ (Video)  ()

„Jums reikia pasirinkti: tarnauti jūsų vadų žudikams Rusijos gynybos ministerijos armijos gretose arba išsaugoti savo garbę ir atkeršyti jų budeliams pereinant į Ukrainos pusę.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-25 [ŽT] Gali būti sensacija. RSK kreipiasi į „Wagner“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos savanorių korpuso“ kariai paragino „Wagner“ kovotojus pereiti į jų pusę.

RSK „Telegram“ kanale buvo paskelbtas kreipimasis į „vagneriečius“. „Matyt, jūsų vadams ir tėvui įkūrėjui buvo įvykdyta ciniška mirties bausmė. Tai, kad jie buvo nužudyti Rusijos Federacijos aukščiausio valdžios ešelono atstovų įsakymu, yra akivaizdu visiems. Todėl dabar jūs turite sunkų, bet gana logišką reikalą. Jums reikia pasirinkti: tarnauti jūsų vadų žudikams Rusijos gynybos ministerijos armijos gretose arba išsaugoti savo garbę ir atkeršyti jų budeliams pereinant į Ukrainos pusę“, – rašoma jame.

RSK ragina Rusijos samdinius, kurie nepadarė karo nusikaltimų Ukrainos teritorijoje, prisijungti prie RSK gretų. „Ir pirmiausia užbaigti šią kruviną vadinamosios „SVO“ mėsmalę, o paskui vėl žygiuoti į Maskvą, bet šį kartą nesustojant 200 km nuo Maskvos žiedinio kelio, o pasiekiant galutinę stotelę!“ – sakoma vaizdo įraše. Anot jų, Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir Ukrainos gynybos ministerija garantuoja saugumą ir padorias sąlygas tiems, kurie savo noru pereina į Ukrainos pusę.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(1)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: