„Tai ne Putinas. Tai labai pavojinga ir baisu.“ Skelbiamas netikėtas Girkino pareiškimas  ()

„Tai dar vienas įrodymas, kad neramumai Rusijoje gilėja.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-25 „Tai ne Putinas. Tai labai pavojinga ir baisu.“ Skelbiamas netikėtas Girkino pareiškimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristas Igoris Girkinas (Strelkovas) išreiškė abejonę, kad Jevgenijus Prigožinas buvo nužudytas Vladimiro Putino įsakymu.

Toks pareiškimas pasirodė Girkino „Telegram“ kanale su patikslinimu, kad jis buvo perduotas per advokatą. „Manau, kad tikėtinas prezidento įsitraukimas yra menkas, maždaug žmogaus sukeltos nelaimės tikimybės lygyje. Ukrainos ar Vakarų teroristinio akto tikimybė yra dar mažesnė“, - sakoma pareiškime.

Girkinas taip pat (jei tai tikrai jo žodžiai) teigia, kad Prigožino mirtis gali būti „apsivalymas nuo pagrindinių liudininkų“. Tiesa, nenurodoma, kas tiksliai galėjo atlikti tokią „valymo operaciją“, jei V. Putinas su tuo neturi nieko bendra. Kita Girkino versija: Prigožino likvidavimas yra „asmeninis aukšto rango kariškių kerštas“.

„Negaliu sakyti, kad esu nusiminęs, nes Prigožinas buvo ne tik mano priešas asmeniškai, bet ir apskritai Rusijos priešas. Ir jo pavojus buvo labai didelis. Tuo pačiu metu tai, kas įvyko, nesukelia man jokios teigiamos reakcijos, nes tai dar vienas įrodymas, kad neramumai Rusijoje gilėja“, – sakė Girkinas.

 

Jis pabrėžė, kad Prigožinas turėjo būti teisiamas, o ne pašalintas. „Dabar jis negalės duoti parodymų. Grįžta šurmuliuojantis 90-asis dešimtmetis, o tai labai pavojinga ir baisu“, - reziumuoja Girkinas, kurį Hagos teismas nuteisė už Malaizijos „Boeing“ numušimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(9)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: