„Prigožinas pažeidė susitarimą su Putinu.“ Skelbiama, kas nutiko (Video)  ()

Žurnalistas papasakojo, kodėl žuvo „Wagner“ vadovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-25 „Prigožinas pažeidė susitarimą su Putinu.“ Skelbiama, kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas pažeidė susitarimą su Kremliaus diktatoriumi Vladimiru Putinu ir buvo „nušalintas“, – įsitikinęs žurnalistas ir politologas Maiklas Naki.

Ekspertas įsitikinęs, kad Putinas negalėjo tiesiog atleisti Prigožinui už maištą, ir prieš du mėnesius jie pasiekė kompromisą, pagal kurį Prigožinas neturėtų rodytis informacinėje erdvėje.

„Tačiau Prigožinas nusprendė parodyti, kad yra geros sveikatos ir, kad viską kontroliuoja. Jis paskelbė savo vaizdo įrašą iš Afrikos. Putino sandėris su Prigožinu lėmė, kad pastarasis nebefilmuos vaizdo įrašų, kad Prigožinas nebekalbės apie tai, koks jis kietas ir šaunus, ir apskritai visi turėtų į jį atkreipti dėmesį. O įrašydamas šį vaizdo įrašą, Prigožinas galbūt motyvavo Putiną pašalinti jį“, – sakė Naki.

Žurnalistas svarsto, galbūt Prigožinas yra gyvas. Tokiu atveju, jis būtų labai naudingas teisiant Putiną ir visus kitus Rusijos karo nusikaltėlius.

 

„Prigožinas taip pat žino apie Rusijos interesus, apie tai, kaip viskas vyksta Kremliuje. Prigožinas yra naudingas žinių sandėlis. Būtų gerai, jei jis atsidurtų teisme“, – sakė Naki.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: