Sensacingas „General SVR“ pranešimas apie Prigožiną. „Rusijoje prasideda didieji įvykiai. Ruošiama perimti valdžią“  ()

Sukilimo metu šaliai ir deryboms su Prigožinu vadovavęs Patruševas iš pradžių turėjo kitokį planą, kuris pirmiausia apėmė armijos valymą, o paskui „Wagner“ sunaikinimą, tačiau prezidentas įsikišo į procesą gindamas Šoigu ir Gerasimovą, ir Patruševas turėjo pakoreguoti planus pagal esamas sąlygas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-25 Sensacingas „General SVR“ pranešimas apie Prigožiną. „Rusijoje prasideda didieji įvykiai. Ruošiama perimti valdžią“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tariamai šaltinių Kremliuje turintis naujienų kanalas „General SVR“ skelbia sensaciją apie Prigožiną.

„Mieli kanalo prenumeratoriai ir svečiai! Didieji įvykiai Rusijoje tik prasideda.

Rusijos oro gynybos sistema virš Rusijos teritorijos sunaikino lėktuvą, kuriame buvo Jevgenijus Prigožinas ir Dmitrijus Utkinas. Ir šis įvykis padarė galą Prigožino maištui ir „Wagner“ egzistavimui.

Vadovaujant Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriui Nikolajui Patruševui, buvo sukurta Jevgenijaus Prigožino ir visos „Wagner“  vadovybės sunaikinimo operacija.

Prigožino ir Utkino likvidacija – pagrindinis, bet ne paskutinis šios operacijos etapas. Pagal planą visi sukilimą palaikę „Wagner“ vadai turėtų būti sunaikinti.

Apie tai jau kalbėjome beveik iš karto po maišto, bet tada mažai kas rimtai kreipė dėmesį į šią informaciją.

Prezidentas buvo informuotas apie planus ir davė leidimą įgyvendinti. Pastaruoju metu Putinas šalies gyvenime praktiškai nedalyvavo ir net be jo sutikimo operacija būtų atlikta. Prezidentas miršta, o Nikolajaus Patruševo vadovaujamo valdžios bloko vadovybė ruošiasi užgrobti valdžią, tiksliau perimti, kaip jie suplanavę. Visi pasiruošimo etapai turi būti baigti iki Putino mirties, o čia laiko liko nedaug.

Prigožino mirtis išsprendžia dvi problemas vienu metu.

Pirma, iš politinio lauko pašalinama asmenybė, galinti sutelkti ir apginkluoti 25 000 banditų su kovine patirtimi, o politinio neapibrėžtumo laikotarpiu jis gali pradėti savo žaidimą, griaudami saugumo pajėgų planus.

 

 

Antra, Prigožino sunaikinimas atveria kelią į kitą pasirengimo valdžios perėmimui etapą – „armijos“ valymą, čia planuojama blokuoti bet kokias galimybes Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo pagrindinei valdybai (GRU) įsikišti į kovą dėl valdžios kažkieno pusėje arba žaisti savo žaidimą.

O Rusijos Federacijos gynybos ministras Sergejus Šoigu ir Generalinio štabo viršininkas Valerijus Gerasimovas jau yra už*@!sę saugumo pajėgas.

Sukilimo metu šaliai ir deryboms su Prigožinu vadovavęs Patruševas iš pradžių turėjo kitokį planą, kuris pirmiausia apėmė armijos valymą, o paskui „Wagner“ sunaikinimą, tačiau prezidentas įsikišo į procesą gindamas Šoigu ir Gerasimovą, ir Patruševas turėjo pakoreguoti planus pagal esamas sąlygas.

 

 

Dabar Putinas silpsta kiekvieną dieną, antrininkus visiškai kontroliuoja saugumo pajėgos, kurioms pavyko rasti bendrą kalbą su FSO vadovybe, o Patruševas supranta, kad reikia veikti greitai.

Tiesa, Kadyrovas vis dar išlieka kaip galimas nestabilumo veiksnys Patruševo klano atėjimo į valdžią planuose, tačiau čia yra ir planas A, ir planas B.

Kartojame tai jau ne pirmą kartą, mažai kas nori iš karto išgirsti, bus sunaikinti VISI „Wagner“ vadai, kurie dalyvavo maište“, – rašo „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(3)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: