„Putinas ruošiasi stabdyti. Artėja dabartinio karo pabaiga.“ Gulagu.net skelbia sensaciją  (5)

Jau įžvelgia artėjančios karo pabaigos ženklą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija negali kariauti taip, kaip anksčiau, ir ruošiasi „stabdyti“. Štai kodėl buvo likviduoti „Wagner“ vadovai Jevgenijus Prigožinas ir Dmitrijus Utkinas, o teroristas Igoris Girkinas (Strelkovas) buvo sulaikytas. Tokią nuomonę interviu išsakė žmogaus teisių aktyvistas, portalo „Gulagu.net“ įkūrėjas Vladimiras Osečkinas.

„Sistema trūkinėja per siūles. Sistema yra pavargusi. Ji negali toliau kovoti tokia apimtimi, kokia pradėjo kovoti 2022 m. pavasarį ir vasarą. Yra problema su amunicija, yra problema su didžiuliu skaičiumi žmonių, kurie nenori tarnauti armijoje ir arba bėga, arba prašo evakuoti, arba sabotuoja instrukcijas ir įsakymus vietoje. Taigi čia aš asmeniškai matau, pastebiu, kad sistema galbūt tam tikra prasme ruošiasi stabdyti. Artėja dabartinio karo pabaiga“, - sakė jis.

Kartu Osečkinas neteigia, kad karas Ukrainoje greitai baigsis. Tačiau jis įsitikinęs, kad jis negali tęstis tokiu formatu, kokiu jį vykdė Rusija.

 

„Nenoriu dabar būti super optimistas ir sakyti, kad karas gali baigtis rytoj. Tačiau akivaizdu, kad tokiu formatu, kokiu jis tebevyko prieš pusmetį, Rusija jo vykdyti negali. Jie neturi tokio didelio skaičiaus žmonių, neturi tokių žiaurių sistemų, kurios kasdien siųstų tūkstančius žmonių į fronto liniją, neturi ir amunicijos. Ir jie negali sau leisti atsitraukti su tokiais veikėjais kaip Girkinas, Utkinas, Prigožinas užnugaryje“, - pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(15)
(99)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: