Kažkas nuodija rusus. Z-kanalas skelbia griežtai slepiamą paslaptį  ()

Okupuotų Ukrainos teritorijų, įskaitant Krymą ir Donbasą, gyventojai dažnai nuodija Rusijos karius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgos dėl apsinuodijimo Ukrainoje patiria didelių nuostolių. Okupantus nuodija okupuotų regionų gyventojai, kurie nėra lojalūs Rusijai. Apie tai papasakojo Rusijos Z-kanalas „Pulkininkas Šuvalovas“, siejamas su Rusijos pajėgomis.

Jis stebisi, kad Rusijos okupacinių pajėgų gretose vis dar tvyro klaidinga nuomonė, kad ukrainiečiai su jais elgiasi gerai. Jis pažymėjo, kad civiliai dažnai yra nusiteikę pro-ukrainietiškai ir dažnai nevengia padėti Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms naikinti okupantus. „Jeigu kas nors mano, kad mūsų karių nuodijimas yra neeilinis atvejis (...), tai net neturėtų skaityti toliau“, – rašė šaltinis.

Jis pasakojo, kad pirmaisiais „specialiosios operacijos“ mėnesiais Rusijos karių nuodijimas buvo plačiai paplitęs. Dabar okupantai tapo atsargesni, tačiau tokie incidentai vis tiek yra gana dažni. Vadai šiuos atvejus kruopščiai slepia.

„Nereikėtų manyti, kad jei kokią teritoriją pavadinsime savo (...), tai mus ten iškart priims kaip savus. Jūs paslysite ant civilių maisto ir gėrimų. Ir Kryme gali apnuodyti, ir Donecke. Tokio apnuodijimo atvejai nesiliauja“, – rašo Rusijos „Telegram“ kanalas.

 

„Pulkininkas Šuvalovas“ dėl nuodijimo incidentų kaltina Kremliaus propagandą, kuri rusams įteigė, kad ukrainiečiai jų kraius pasveikins su gėlėmis ir pyragais. Jis perspėjo, kad iš okupuotų teritorijų gyventojų negalima imti net cigarečių, jau nekalbant apie maistą ir gėrimus.

(157)
(2)
(155)

Komentarai ()

Susijusios žymos: