„30 išdavikų. Daugybė „kadyroviečių“.“ Skelbiamas monstrinis SBU smūgis (Video, foto)  ()

Ukrainos dronai sėkmingai atidirbo „balsavimo punkte“ Dniepro Kamiankos mieste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rugpjūčio 30 d., Ukrainos saugumo tarnyba laikinai okupuotoje Zaporižios dalyje surengė dar vieną staigmeną „kadyroviečiams“ ir „rinkimams“ besiruošiantiems kolaborantams.

Ukrainos dronai dirbo „balsavimo punkte“ Dniepro Kamiankos mieste, kai ten rinkosi viso rajono „apygardų rinkimų komisijų vadovai“, UNIAN sakė šaltinis saugumo tarnyboje.

Į šabašą susirinko daugiau nei 30 išdavikų, kuriuos saugojo Rusijos kariškiai, o būtent „kadyroviečiai“. Susitikimo metu jie planavo organizuoti biuletenių ir balsavimo vietų klausimus. SBU okupantų planus „pakoregavo“ smūginių dronų pagalba“, – pastebėjo pašnekovas.

Išpuolis vyko keliomis bangomis. Pažymima, kad tikslias jo pasekmes bus galima įvertinti vėliau, tačiau jau žinoma, kad yra daug sužeistųjų.

Miestas yra apsuptas Rusijos kariuomenės, kuri aktyvina savo elektroninio karo stebėjimo priemones, oro gynybą ir kitus ginklus. Tačiau, kaip paaiškėjo, visa tai gali apsaugoti išdavikus tik žodžiais.

„Sėkmingas SBU puolimas yra dar vienas signalas visiems bendradarbiams, kad darbas Rusijai yra pavojingas gyvybei ir sveikatai“, – pabrėžė šaltinis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)

Komentarai ()

Susijusios žymos: