„Atsisakau suprasti, kas vyksta!“ Ukrainos kariai įsiutę. Skelbia, kaip išlaisvinti Bachmutą, bet to nedaro  ()

Sazonovas piktinasi, dėl „trukdymo“ Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms greičiau išlaisvinti Bachmutą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinia, kad „Končos-Zaspos“ valgyklos rekonstrukcijai bus išleisti 88 milijonai, papiktino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotoją Kirilą Sazonovą.

Ne tik jo asmenine nuomone, bet ir visų, kas dabar mūšio lauke gina Ukrainą nuo Rusijos agresijos, pareiškė Kirilas Sazonovas. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris negalėjo sulaikyti emocijų, kai komentavo informaciją apie pasakišką sumą, kuri bus skirta iš biudžeto „Olimpinio mokymo ir sporto centro „Konča-Zaspa“ valgyklos rekonstrukcijai“. Kalbama apie 88 mln. grivinų, kuriuos labiau derėtų nukreipti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reikmėms, o po pergalės užsiimti sugriautų pastatų atstatymu visoje šalyje.

Pasipiktinęs Kirilas Sazonovas paskelbė pranešimą savo „Telegram“ kanale.

Patyręs kariškis savo publikaciją pradėjo nuo emocijų, kurias išreiškė žodžiais: „Dar 88 liamai sporto centro valgyklos atstatymui. Valstybinė įmonė, o mes taisome mašiną Pavlograde. Tikėjomės, kad bus 20, bet ten visiškas p@#$%... ir bus 40. Iš kur mes juos imsim? Paprašysim jūsų užmesti?“

Tada Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas pateikė keletą pavyzdžių, kaip savanoriai ir Ukrainos gynėjų giminaičiai turi rinkti pinigus centais, kad galėtų nupirkti tai, ko šiandien reikia fronte esantiems žmonėms.

Jei pinigai iš vietinių biudžetų būtų skiriami ne pastatų, kurie daug kartų dar gali būti sugriauti priešo raketų ir dronų smūgių, atstatymui, o nukreipiami Ukrainos ginkluotųjų pajėgų reikmėms, pastaroji savo ruožtu greičiau išlaisvintų okupuotas teritorijas, aiškino Kirilas Sazonovas, sakydamas taip:

 

„Kartais aš atsisakau suprasti, kas vyksta. Na, taip, biurokratija ir automobilių registracija ar remontas bet ką išmuša iš vėžių. Bet, po velnių, už 88 liamus brigadą galima būtų persodinti į normalias mašinas. O už likusius nusipirkti dronų. Liks 80, plius minus. Ir bus galima iš mūsų pusės ir iš Bachmuto pietų surengti jiems geležies lietų. Bet daro valgyklos rekonstrukciją.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: