„Galiu pasakyti visiškai atvirai...“ Netikėta žinia. Ruošiama pašalinti Putiną (Video)  (1)

„Galiu pasakyti visiškai atvirai, niekas jo neišgelbės.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politologas Valerijus Solovėjus teigė, kad iki metų pabaigos Putino nebus. Interviu su juo buvo paskelbtas „YouTube“.

Visų scenarijų išeities taškas yra tas pats: iki šių metų pabaigos Putino nebus. Pabrėžiu, ne valdžioje, jo fiziškai nebus. Fiziškai... Galiu pasakyti visiškai atvirai, niekas jo neišgelbės. Iki šių metų pabaigos Rusijos prezidentas vyks susitikti su Mahatma Gandhi... Rusijos elitas tai puikiai žino, žino ir, žinoma, ruošiasi. Scenarijų sąrašas paruoštas“, – kalbėjo Rusijos politologas.

Jis neatmetė scenarijaus, pagal kurį valdžiai Rusijos Federacijoje galėtų vadovauti Rusijos diktatoriaus dubleris. Tačiau politologas įsitikinęs, kad tai truks neilgai. „Šis variantas yra trumpalaikis. Gal mėnesį ar du. Nes tie, kurie liks nuošalyje dalijant valdžią, be abejo, skubės pasakoti miestui ir pasauliui apie tai, kas vyksta Rusijos Federacijoje, apie tai, kas vyksta „soste“, kurį dabar užima apsimetėlis“, - sakė Solovėjus.

Jis tikisi labai rimtos ir sunkios kovos tarp elito grupių dėl valdžios ir išteklių. „Yra Patruševo grupė, kuri dabar ne stipriausia, bet viena stipriausių. Žmonių, kurie simpatizuoja Patruševui ir buvo jo koalicijos dalis, požiūriu, jis parodė nedovanotiną silpnybę tuo metu, kai galėjo perimti visą valdžią. Kalbama apie Prigožino maištą, kai Patruševas faktiškai vadovavo šaliai... Yra frakcija, kuri vienija artimiausius Putino žmones. Tačiau ši frakcija turi vieną didžiulę problemą – ji neturi jokių jėgos išteklių. Kol Putinas yra prezidentas, ji gali turėti įtakos kai kuriems valdžios segmentams. Kai tik jis nustos būti prezidentu, (...) visi šie galios segmentai dings, visi šie žmonės taps niekuo. Visus savo milžiniškus turtus dar praėjusiais metai jie išsivežė į Jungtinius Arabų Emyratus, jie pasiruošė pakankamai. Ten jie paruošė „pakaitinius aerodromus.“

 

 

Niekas nežino, kaip elgsis teisėsaugos institucijų žaidėjai,  pačios teisėsaugos institucijos. Labai tikėtina, kad tuo momentu, kai tai įvyks, (...) gali prasidėti valstybės mašinos sumaištis ir chaosas... Krizė, prasidėjusi birželio pabaigoje nuo Prigožino maišto, greitai pereis į naują etapą“, – perspėjo Rusijos politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(6)
(105)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: