[ŽT] Tai rimta. „Azov“ skelbia nemalonią tiesą apie Bachmutą  ()

Konfrontacija prie Bachmuto yra sunki, o kovos įnirtingos, nes priešas mokosi, o dabar jis yra gerai aprūpintas, sakė Maksimas Žorinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsusis „Azovo“ vadas nuteikė ukrainiečius, pranešdamas, kad gynybos pajėgos susiduria su garbingu priešininku, ginkluotu ir pasirengusiu.

Apie tai, kaip pasikeitė rusų „kokybė“ Bachmuto srityje, Maksimas Žorinas papasakojo savo „Telegram“ kanale.

„Reali situacija fronte yra tokia, kad kalbėti apie nelaimingus „mobikus“ iš Rusijos Federacijos, bent jau mūsų rajone, nebėra aktualu. Jie nebesiunčia žmonių be amunicijos ir šarvuočių“, - teigė 3-iosios šturmo brigados vado pavaduotojas.

Tada Maksimas Žorinas išplėtojo savo mintį, išsamiai paaiškindamas, su kuo gynybos pajėgoms dabar tenka susidurti Bachmuto kryptimi. Jis teigė, kad kartais pasitaiko atvejų, kai būna prastai apmokytų, neginkluotų ir nepatyrusių okupantų, tačiau tokių atvejų vis mažiau.

 

Dauguma rusų, kurie šiuo metu kovoja su Ukrainos pajėtgomis prie Bachmuto, demonstruoja kitokį, aukštesnį pasirengimo lygį, ir jie jau nebekovoja plikomis rankomis, kaip būdavo anksčiau.

„Priešo bepiločiai lėktuvai dirba visą dieną, artilerija - visą naktį, bet su šarvuočiais jiems padėtis prastesnė, nes kiekvieną dieną mes juos sunaikiname“, - apibendrino Ukrainos pajėgų majoras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(3)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: