[ŽT] Išjungta Rusijos artilerija. Skelbiami netikėti įvykiai (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasiekė pranašumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai vis dar turi daugiau amunicijos nei Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Tačiau dėl gero baterijų radarų tiekimo ši problema yra iš dalies išspręsta. Radaras yra prietaisas, kuris nustato sviedinio trajektoriją ir išėjimo tašką, taip apskaičiuodamas priešo baterijos vietą, duomenis perduodant į artilerijos įrenginį, o tai eliminuoja rusišką grupavimą. Ukraina jau turi pranašumą priešbaterinėje kovoje.

Tai paskelbė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas, karo instruktorius lakūnas Romanas Svitanas interviu su Jevgenija Kutnova „Fabrika novin“ kanalui „YouTube“.

Pasak karo analitiko, Ukrainos pranašumas priešpriešinėje kovoje aiškiai jaučiamas Robotynės srityje, tai yra Zaporižios fronte.

 

Taip pat Ukrainos kovotojai šiuo atžvilgiu lenkia rusus tiek Bachmuto srityje, tiek Chersono kryptimi. „Dešiniajame Chersono regiono krante mes laimime visą priešbaterinę kovą, jie bijo pajudėti“, – sakė Svitanas.

Kupjansko srityje stebimas toks pats vaizdas. Ten yra pakankamai artilerijos, kuri veiksmingai atgraso Rusijos kariuomenę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(3)
(192)

Komentarai ()

Susijusios žymos: