[ŽT] „Smogs 1500 km.“ Ukraina visiškai slapta kuria monstrinį ginklą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2023-09-04 07:47
"Mes nepuolame civilių Rusijos Federacijos objektų – mokyklų, vaikų darželių, kaip tai daro teroristinė šalis" O is ko atsiranda orkai? ne is civiliu? Kas moka mokescius ir finansuoja orku armija? ne civiliai? Kas palaiko putina? ne civiliai?
punktyras 2023-09-04 19:06
O iš kur atsiranda ukrofašistai? Ne iš civilių? Kas moka mokesčius ir finansuoja ukrofašistų armiją? Ne civiliai? Kas palaiko narkomaną Zelenskį? Ne civiliai? Dubasinam civilius, kas kaltas, kas nekaltas, dievulis atsirinks… ________________ Tokia logika suprantama, bet nepateisinama. Tokie veiksmai tik daugintų skausmą ir telktų priešą, suteiktų pagrindimą agresijai, mažintų Ukrainos palaikymą. Idealiame kare turi nukentėti tik kombatantai.
SPeed_FANat1c 2023-09-05 21:18
kokia tu cia ruskio dainele dainuoji? ar tu zinai bent kas tas fasistas ? Nu civiliai palaiko Zelenski, ir ka? Karo neturi but pries nekalta sali. O jei jau pradejo salis kara, tai jau ne ukrainos rupestis , o paciu rusu ar nukentes ju civiliai ar ne. Nu bet jei telktu presa tada negerai, velnias zino. Reik juos demoralizuot aisku, kad jie neturetu motyvacijos kariaut.
punktyras 2023-09-10 09:10
Ne ruskio dainelę, o paties teiginius veidrodiškai pateikiu, kad būtų akivaizdesnis pateikiamos logikos klaidingumas. Nu civiliai palaiko Putiną. Ir ką? Žmogau, kiek tau metų?! Daug ko neturi būti, bet yra. Tai ar šalis pradėjo karą ar Putinas? Tai toks ir skirtumas, kad žmogaus gyvybė Ukrainoje vertingesnė, nei Rusijoje.